- Sant Llorenç des Cardassar

Francesca Vadell elabora dues versions dramàtiques de textos galmesians

Francesca Vadell ha preparat les versions dramàtiques de Flor de card i d’El fill de l’aire i de la mar per a escoles de primària

Francesca Vadell Cubells és llicenciada per l’Institut del Teatre de Barcelona i Professora Associada de Tècnica Fitzmaurice. Va completar els seus estudis a Londres i Nova York. Ha donat classes a acadèmies i a Escoles Superiors de Teatre de Barcelona. Fa feina a l’Institut del Teatre des de l’any 2013. L’any 2010 va guanyat la Beca de Perfeccionament de l’Institut del Teatre per ampliar els seus estudis.
Ha treballat en diversos espectacles de Ferreret Teatre/Produccions de Ferro, Una Història de Closques, Assaig Obert. Amb la companyia La Fornal ha fet La Història Robada. Negret de Guinea, de Corcada teatre i sota la direcció de Xavi Martínez. Ha actual en el muntatge Les llargues nits a Can Sales i Codi a Nai, de Miquel Àngel Riera. És membre de la companyia Retret Teatre i els darrers muntatges han estat Háblame de Lorca, Miguel i Sunset Park al Teatre Gaudí de Barcelona. Altres muntatges en els quals ha actuat són: Ricard III, de W. Shakespeare, Don Joan de Molière, El Camp de Martin Crimp, Els enamorats, de Carlo Goldoni, entre d’altres.

Francesca Vadell, autora de dues versions dramàtiques per a primària: "Flor de card" i "El fill de l'aire i de la mar"
Francesca Vadell, autora de dues versions dramàtiques per a primària: “Flor de card” i “El fill de l’aire i de la mar”